• Ajuntament

Manteniment de protecció contra incendis a les instal·lacions de l'Ajuntament

del Prat de Llobregat

0
ajuntament

NOM DEL PROJECTE: Manteniment protecció contra incendis en sistemes d'extinció

LOCALITZACIÓ: Prat de Llobregat

Amb gran satisfacció, ens complau anunciar que Point Fire ha estat seleccionat com a adjudicatari per dur a terme el manteniment integral dels sistemes de protecció contra incendis a totes les instal·lacions pertanyents a l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Aquesta distinció reflecteix el reconeixement de la nostra excel·lència a l'àmbit de la seguretat contra incendis i valida el nostre compromís constant amb la prestació de serveis de la més alta qualitat. A Point Fire, entenem la vital importància de mantenir operatius i eficients els sistemes de protecció contra incendis, salvaguardant la integritat de les instal·lacions i la seguretat dels qui les ocupen.

La nostra dilatada experiència al sector, recolzada per un equip de professionals altament capacitats i compromesos. Implementem procediments i protocols rigorosos que garanteixen el compliment de les normatives més estrictes, així com l'eficàcia òptima de cada component del sistema.

Els passos que seguim en el manteniment de protecció contra incendis comprenen des de la inspecció inicial fins a l'execució de qualsevol acció correctiva necessària. Realitzem inspeccions periòdiques de tots els elements crítics, com ara detectors de fum, sistemes d'extinció, alarmes i dispositius d'evacuació. A més, duem a terme proves exhaustives per assegurar la funcionalitat integral de cada component, garantint així la resposta efectiva en situacions d'emergència.

A Point Fire, entenem que la seguretat no és només una responsabilitat, sinó un compromís continu. Per això treballem estretament amb l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

21:05