• novec sistema

Instal·lació de sistema d'extinció d'incendis

mitjançant gas Novec i sistema d'aspiració

0
institut

NOM DEL PROJECTE: extinció d'incendis mitjançant gas Novec i un sistema d'aspiració


LOCALITZACIÓ: Barcelona


SISTEMES INSTAL·LATS: Sistema d'extinció d'incendis


INSTAL·LACIÓ: Institut Municipal de la informàtica

Amb el propòsit d'enfortir les mesures de seguretat a les instal·lacions de l'Institut Municipal de la Informàtica, s'ha dut a terme un procés d'adjudicació, i l'empresa Point Fire és la seleccionada per a l'execució d'aquest important projecte. La comanda inclou la instal·lació de dos sistemes d'extinció d'incendis basats en l'innovador gas Novec, així com la implementació d'un sistema d'aspiració d'avantguarda.

L'elecció de fer servir el gas Novec com a agent extintor respon a una consideració acurada dels impactes ambientals. El gas Novec, reconegut per la seva eficàcia en la supressió d'incendis, destaca per la seva capacitat per extingir les flames de manera eficient sense deixar residus nocius o comprometre la integritat del medi ambient. Aquest enfocament proactiu reflecteix el compromís de l'Institut amb l'adopció de tecnologies sostenibles i s'alinea amb els principis de responsabilitat ambiental i social.

En aquest context, la instal·lació d'aquests sistemes no constitueix només una mesura essencial per salvaguardar les instal·lacions crítiques de l'Institut Municipal de la Informàtica, sinó que també subratlla la importància d'abordar la seguretat des d'una perspectiva integral que consideri els aspectes mediambientals. Aquest enfocament holístic no protegeix només els actius de l'institut, sinó que també contribueix a la construcció d'un entorn més segur i sostenible per a tots els involucrats.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

20:17