• aena

Instal·lació de sistema d'extinció d'incendis a l'Aeroport de Sabadell

0
aeroport

NOM DEL PROJECTE: Extinció d'incendis mitjançant cilindres de CO2 d'Aguilera


LOCALITZACIÓ: Sabadell


SISTEMES INSTAL·LATS: Sistema d'extinció d'incendis


INSTAL·LACIÓ: Aeroport

L'Aeroport de Sabadell es complau a anunciar l'adjudicació del contracte per a la instal·lació d'un sistema d'extinció d'incendis avançat a la reconeguda empresa Point Fire. Després d'un rigorós procés de selecció, l'Aeroport de Sabadell ha confiat en l'experiència i l'excel·lència tècnica de Point Fire per dur a terme aquest projecte crucial.

El sistema d'extinció d'incendis seleccionat porta la marca Aguilera distingida, una referència en innovació i eficiència en l'àmbit de la seguretat contra incendis. L'elecció de la marca Aguilera es fonamenta en la seva trajectòria provada i en la qualitat dels seus productes, que compleixen els estàndards més alts de seguretat i fiabilitat.

Point Fire, una empresa líder en solucions integrals de seguretat, ha demostrat repetidament el seu compromís amb l'excel·lència en l'execució de projectes d'aquesta envergadura. L´adjudicació d´aquest contracte destaca la confiança dipositada a Point Fire per part de l´Aeroport de Sabadell per proporcionar una solució de seguretat contra incendis d´avantguarda.

La instal·lació del sistema d'extinció d'incendis Aguilera per part de Point Fire representa un pas significatiu cap a la millora contínua de la seguretat a l'Aeroport de Sabadell, reafirmant el nostre compromís amb la protecció de la vida i els actius.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

00:26