• juntas

Instal·lació de canvi de juntes i posada en marxa en sistemes d'aigua nebulitzada Marioff

a l'aeroport Prat Llobregat

0
marioff

NOM DEL PROJECTE: posada en marxa sistema d'aigua nebulitzada a l'Aeroport el Prat


LOCALITZACIÓ: Prat de Llobregat


SISTEMES INSTAL·LATS: Aigua nebulitzada Marioff


INSTAL·LACIÓ: Aeroport

L'Aeroport del Prat a Barcelona ha dipositat la confiança en Point Fire per posar en marxa un avançat sistema d'extinció d'incendis mitjançant aigua nebulitzada de la prestigiosa marca Marioff. Aquest projecte ressalta la preferència de l'aeroport per solucions d'avantguarda de seguretat contra incendis.
L'elecció dels sistemes de Marioff, reconeguts per la seva excel·lència i eficàcia, demostra el compromís de l'Aeroport del Prat amb la seguretat i la protecció de les instal·lacions. En aquest context, Point Fire s'enorgulleix de ser el soci seleccionat per dur a terme la implementació d'aquesta innovadora tecnologia.
La nostra empresa, amb una sòlida trajectòria i experiència en projectes similars, garanteix l'execució eficient i professional d'aquest sistema d'extinció d'incendis. La col·laboració amb l'Aeroport del Prat és un testimoni de la nostra capacitat per oferir solucions d'alta qualitat i de confiança en entorns crítics com l'aeroportuari.
A Point Fire estem compromesos amb l'excel·lència operativa i la seguretat i estem segurs que la implementació d'aquest sistema contribuirà significativament a reforçar les mesures de protecció a l'aeroport del Prat. Agraïm l'oportunitat de participar en aquest projecte i reiterem el nostre compromís de proporcionar serveis de la més alta qualitat a cada fase de la implementació.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

00:14