Fast to door

Proves de Fast to Door en sistemes de protecció contra incendis

A Point Fire, ens complau informar-vos sobre el complet entrenament dels nostres tècnics per dur a terme les proves de Fast to Door en sistemes de protecció contra incendis, conforme a l'estricte marc normatiu establert pel Reial Decret 513/2017.

I. Formació de l'equip tècnic

Tots els nostres tècnics han estat meticulosament formats per complir les exigències del Reial Decret 513/2017, assegurant així la seva competència i habilitats actualitzades en la realització de proves de sistemes de protecció contra incendis.

II. Compliment del RD 513/2017

Point Fire reitera el seu compromís infrangible de complir amb cada disposició del Reial decret 513/2017, garantint la seguretat i l'eficiència dels nostres serveis.

equip

III. Proves de Fast to Door

En l'àmbit de la protecció contra incendis amb agents extintors gasosos, és essencial garantir l'hermeticitat del recinte per mantenir la concentració dissenyada de l'agent extintor durant un temps adequat i prevenir possibles reignicions. Per determinar aquest temps de permanència, duem a terme la Prova de Fast to door, també coneguda com a test de Blower Door.
Aquesta prova implica la instal·lació dun ventilador a la porta daccés al recinte, tancant la resta del buit amb panells. Connectat a un sistema de mesura de pressions i un ordinador, el ventilador simula les condicions d‟una descàrrega real d‟agent extintor. Avaluem l'estanquitat de l'ambient mesurant fuites i, mitjançant un programari especialitzat, calculem el temps necessari perquè una quantitat suficient d'agent extintor romangui a la sala, assegurant la protecció contínua dels equips.
A més de calcular el temps de permanència, la prova es pot utilitzar per avaluar obertures de sobrepressió, àrees de difícil avaluació, entre altres aspectes.

IV. Normatives i Estàndards

Les nostres operacions compleixen els estàndards internacionals, com l'NFPA 2001 i l'ISO 14520, que requereixen la prova d'estanquitat de recintes com a part integral del procediment d'acceptació per a sistemes d'agents nets. Estem compromesos amb l'excel·lència i la conformitat normativa a totes les nostres pràctiques.

Agraïm la vostra confiança en Point Fire i reafirmem el nostre compromís amb la seguretat i qualitat en cada servei que oferim.

Agraïm la vostra confiança en Point Fire i reafirmem el nostre compromís amb la seguretat i qualitat en cada servei que oferim.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

19:55