Presentació

Qui som?

Point Fire és una empresa consolidada des de la seva fundació el 2011, composta per un equip altament experimentat a l'àmbit de la protecció contra incendis. La nostra filosofia se centra en la personalització, comprometent-nos a oferir solucions adaptades a les necessitats individuals de cadascun dels nostres clients. Treballem de manera directa i col·laborativa, establint una connexió sòlida que ens permet comprendre a fons les particularitats de cada projecte.

Al cor de la nostra missió hi ha el compromís amb l'excel·lència i la professionalitat. Ens destaquem en l'execució d'instal·lacions, manteniments meticulosos i gestió integral de projectes, assegurant la màxima eficiència i confiança en cada fase del procés. Ens sentim orgullosos de la qualitat del nostre treball, recolzada per anys d'experiència i un equip dedicat que s'esforça per superar les expectatives.

La clau del nostre èxit rau en la proximitat que mantenim amb els nostres clients. L'empatia i l'atenció personalitzada són elements fonamentals de la nostra manera de treballar. Aquesta proximitat es tradueix en relacions a llarg termini, ja que cada client experimenta la satisfacció de rebre solucions específiques i un nivell de servei que va més enllà de les expectatives inicials.

equip point
equip pointfire

En línia amb la nostra visió, el nostre lema "Protegim el que t'importa" reflecteix el nostre compromís infrangible de salvar allò més preuat per als nostres clients. Reconeixem la urgència en situacions crítiques, especialment davant de possibles conats d'incendi. En aquests moments, responem amb celeritat, oferint un acompanyament immediat per superar qualsevol situació difícil. Aquest compromís amb la promptitud i la resolució eficaç reforça encara més la confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients al llarg dels anys.

En resum, a Point Fire no només oferim solucions tècniques avançades en protecció contra incendis, sinó que també cultivem relacions sòlides basades en la confiança, la personalització i la resposta ràpida. Estem orgullosos de ser un soci integral per als nostres clients, contribuint a la vostra seguretat i tranquil·litat al llarg del temps.

Signat, equip de direcció.

Serveis

 

ENGINYERIA

 

INSTAL·LACIONS

SERVEI TÈCNIC

 

Programació

 

Muntatge de sistemes

Posada en marxa

 

Edició de plànols

 

Posada en marxa

Manteniment correctiu

 

Disseny d'instal·lacions

 

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

20:16