Visita Formativa de l'Equip de Point Fire a les instal·lacions de Marioff

01/12/2023

Adquisició de coneixements especialitzats en sistemes d'aigua nebulitzada

  • visita point fire

Amb el propòsit de fomentar el desenvolupament professional de l'equip de Point Fire, es va fer una visita a les instal·lacions de l'empresa Marioff a Madrid, amb l'objectiu de rebre formació especialitzada en sistemes d'aigua nebulitzada. L'elecció de Marioff com a entitat formadora es basa en la seva experiència destacada i reputació en l'àmbit de la tecnologia d'aigua nebulitzada.

Marioff es posiciona com a líder en el disseny, el desenvolupament i la implementació de sistemes avançats de supressió d'incendis mitjançant aigua nebulitzada. L'empresa destaca pel compromís amb la innovació i l'excel·lència tècnica, oferint solucions integrals que compleixen amb els més alts estàndards de seguretat i eficiència.

Durant la visita a les instal·lacions de Marioff, l'equip de Point Fire va tenir l'oportunitat d'aprofundir en l'enfocament tècnic de l'empresa i conèixer de prop els productes i serveis relacionats amb els sistemes d'aigua nebulitzada. Aquesta experiència va enfortir la comprensió de l'equip sobre les tecnologies emergents en la prevenció i l'extinció d'incendis, proporcionant una base sòlida per aplicar aquests coneixements a l'àmbit professional.

En resumen, la elección estratégica de Marioff como entidad formativa para el equipo de Point Fire refleja el compromiso del grupo con la excelencia en sistemas de agua nebulizada y marca un paso significativo en el crecimiento profesional colectivo, permitiendo adquirir conocimientos especializados que contribuirán positivamente al desempeño. del equipo en el ámbito laboral.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

20:24