Point Fire visita la fàbrica Detnov

15/11/2023

Per poder estar més a prop dels nostres proveïdors

  • detnov visita

Point Fire visita la fàbrica Detnov per poder estar més a prop dels nostres proveïdors

En el marc d´una col·laboració estratègica, un equip tècnic de Point Fire ha realitzat una visita a les instal·lacions de la prestigiosa fàbrica de Detnov amb l´objectiu de rebre formació especialitzada en sistemes de detecció analògica d´incendis. Durant aquesta diligència, es va dur a terme una presentació exhaustiva a càrrec d'experts de Detnov, que van detallar amb precisió la innovadora tecnologia que dóna suport als seus sistemes de detecció analògica.

La marca Detnov, reconeguda per la seva excel·lència en el camp de la seguretat contra incendis, va compartir amb l'equip de Point Fire els darrers avenços i desenvolupaments en l'àmbit de la detecció d'incendis analògics. Durant la sessió formativa, es van destacar les característiques distintives dels sistemes de Detnov, subratllant-ne la capacitat per proporcionar una detecció primerenca, precisa i fiable d'esdeveniments relacionats amb incendis.

La interacció entre els professionals de Point Fire i els especialistes de Detnov no només va facilitar una comprensió integral dels productes i solucions ofertes per la marca, sinó que també va permetre discutir possibles aplicacions i optimitzacions adaptades a les necessitats específiques dels clients de Point Fire. Aquesta trobada va enfortir la relació col·laborativa entre les dues entitats i estableix les bases per a futures sinergies en l'àmbit de la seguretat contra incendis.

La visita a la fàbrica de Detnov no només va constituir una oportunitat per adquirir coneixements tècnics especialitzats, sinó que també va servir com un fòrum per a l'intercanvi d'idees i experiències, consolidant així la posició de Point Fire com a líder compromès en la implementació de solucions de seguretat avançada i eficaç.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

21:37