Point Fire és adjudicatària per a la realització de 71 Proves d'Estanquitat

22/11/2023

Fast to Door a l'Aeroport de Josep Tarradellas

  • aena

Point Fire és adjudicatària per a la realització de 71 Proves d'Estanquitat Fast to Door a l'Aeroport de Josep Tarradellas

En un pas significatiu cap a la millora de la seguretat i eficiència a l'aeroport de Josep Tarradellas, Point Fire ha estat seleccionada com a empresa adjudicatària per dur a terme 71 proves d'estanquitat Fast to Door. Aquesta adjudicació reflecteix la confiança dipositada en l'experiència i la capacitat tècnica de Point Fire per executar proves crítiques que assegurin la integritat de les instal·lacions i la seguretat dels processos.


L'estanquitat a les instal·lacions aeroportuàries és de vital importància per garantir la protecció contra intrusions no desitjades, així com per mantenir els estàndards de seguretat en la gestió de mercaderies i passatgers. Les proves d'estanquitat Fast to Door són una eina essencial en aquest sentit, que permet una avaluació ràpida i eficaç de la resistència de les instal·lacions a possibles amenaces.
L'adjudicació d'aquest contracte a Point Fire subratlla el compromís de l'empresa amb excel·lència en la prestació de serveis de seguretat. L'experiència provada de Point Fire en la realització de proves d'estanquitat en entorns aeroportuaris, combinada amb el seu enfocament innovador a l'aplicació de tecnologies d'avantguarda, ha estat fonamental per guanyar la confiança de les autoritats de l'aeroport de Josep Tarradellas.


Les proves d'estanquitat Fast to Door, per part seva, es destaquen per la seva eficiència i rapidesa. Aquest enfocament accelerat no només minimitza les interrupcions a les operacions diàries de l'aeroport, sinó que també permet una avaluació més dinàmica i en temps real de la resistència de les instal·lacions. La capacitat de Point Fire per implementar aquestes proves de manera efectiva proporcionarà a l'aeroport de Josep Tarradellas una capacitat més gran per identificar i abordar qualsevol vulnerabilitat potencial de manera oportuna.


A més de l'execució de les proves, Point Fire es compromet a treballar en col·laboració estreta amb les autoritats aeroportuàries per garantir una comunicació fluida i una coordinació efectiva durant tot el procés. La transparència i la cooperació són elements clau per a l'èxit d'aquest projecte, i Point Fire s'enorgulleix de contribuir a la seguretat i l'eficiència de l'aeroport de Josep Tarradellas.


En resum, l'adjudicació de Point Fire per a la realització de 71 proves d'estanquitat Fast to Door a l'aeroport de Josep Tarradellas marca una fita significativa en l'enfortiment de la seguretat i la resistència de les instal·lacions. Aquest èxit ressalta la capacitat de Point Fire per oferir solucions innovadores i eficients en el camp de la seguretat aeroportuària, consolidant la seva posició com a líder a la indústria.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

23:48