Point Fire amplia la protecció contra incendis al sector marítim

15/11/2023

Des de l'any 2015

  • point fire

La relació comercial entre Point Fire i Sea Fire es va desenvolupar l'any 2015, consolidant Point Fire com a distribuïdor oficial de la prestigiosa marca Sea Fire. Sea Fire és reconegut per la seva excel·lència en el disseny i la fabricació de sistemes de protecció contra incendis específicament dissenyats per a aplicacions marítimes, destacant-se per la seva innovació tecnològica i la qualitat dels seus productes.

La marca Sea Fire s'ha guanyat una sòlida reputació a la indústria marítima gràcies a les seves solucions avançades i eficients en l'àmbit de la seguretat contra incendis. Els seus productes estan dissenyats per abordar els desafiaments únics que presenta l'entorn marítim, complint amb estàndards rigorosos de seguretat i regulacions internacionals.

La col·laboració entre Point Fire i Sea Fire reflecteix un compromís compartit amb la seguretat i protecció de les embarcacions. El bé treball i minuciositat aplicats pel nostre equip en els manteniments i les instal·lacions dels sistemes de protecció contra incendis en vaixells són fonamentals per garantir el rendiment òptim i la confiança dels equips.

La importancia de esta minuciosa labor radica en la salvaguarda de vidas, activos y la integridad de las embarcaciones. La naturaleza crítica de los sistemas de protección contra incendios en entornos marítimos resalta la necesidad de un enfoque profesional y especializado en cada fase del proceso, desde la instalación inicial hasta los mantenimientos periódicos.

La experiencia y dedicación de Point Fire en la distribución y servicio postventa de los productos Sea Fire aseguran a nuestros clientes la tranquilidad de contar con soluciones de protección contra incendios de alta calidad respaldadas por un soporte técnico especializado. La atención meticulosa a cada detalle en la implementación y mantenimiento de estos sistemas contribuye significativamente a la seguridad y cumplimiento normativo de las embarcaciones, fortaleciendo la confianza de nuestros clientes en la eficacia de sus preventivas contra incendios a bordo.

Point Fire

En línia

Point Fire

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

00:33